Tieners

Op deze pagina kun je terecht voor meer informatie over de tienergroepen.

Ontmoeting, gezelligheid en geloofsvorming:

Dat is de basis van onze tienergroep. Een plaats waar tieners met elkaar in gesprek kunnen om dichter tot God en tot elkaar te komen.

Er wordt gezorgd voor een diepgaand maar luchtig programma, waar ruimte is voor spel, gezelligheid en leuke activiteiten.

Wil je eens komen kijken en met ons meedoen? Meld je aan:
chayennesocialprojects@gmail.com

Onze begeleiders

WhatsApp Image 2024-04-05 at 14.15.29

Pali (23) & Chayenne (23)

Begeleiders

WhatsApp Image 2024-04-05 at 14.15.47

Luisa (25) & Lemuel (23)

Begeleiders

placeholder.png

Roy

Begeleider

Aankomende evenementen

PIZZA MET DE PASTOOR

Heb je ooit pizza gegeten met de pastoor? Wees welkom en schuif aan voor pizza en gezelligheid!

Deze maand

DE VAKANTIE VAN START

We gaan de meivakantie inluiden! Bij goed weer gaan we naar buiten en anders gaan we los in de pastorie.
En… Hoe goed kennen we elkaar? We zullen deze middag op smaak brengen met een vleugje teambuilding en kennismaking.

SAMENKOMST TIENERGROEP

Leeftijdsgenoten ontmoeten, challenges aangaan en vooral veel gezelligheid. Wees welkom en nodig vriend(inn)en uit om deze middag samen te beleven.

Life Teen

Dit jaar vindt er geen internationaal zomerkamp plaats, maar wel een Lifeteen Dag! Op Tweede Pinksterdag (maandag 20 mei 2024) nodigt Lifeteen JOU uit (tiener en leiding) om samen het feest van de Heilige Geest te vieren

MIJN PLAATS IN DE KERK

Wie is God? Waarom zou ik naar de kerk gaan? Ik zie alleen oude mensen in de kerk… Waarom zijn er zo weinig jongeren? Hoe moet ik een goed leven leiden?
Heb jij ook wel eens van die vragen? Kom dan naar de tienergroep! We gaan samen op zoek naar de antwoorden op deze vragen.

BBQ IN DE PASTORIE TUIN

De zomervakantie komt eraan! (Water)spelletjes, gezelligheid en BBQ’en in de tuin van de pastoor. Wees erbij!

OP ONTDEKKING IN DE HEILIGE DRIEHOEK

Weet jij waar de Heilige Driehoek is? En… Weet jij wat er zich afspeelt binnen de muren van het klooster? Heb jij brandende vragen over het geloof?
Kom deze middag mee en ontdek meer over het leven van de celibataire zusters.

Samen op pad

Jezus heeft ons laten zien wat het betekent om elkaar lief te hebben. Deze dag zullen we Zijn voorbeeld volgen door samen samen op pad te gaan.

Jij hoort er ook bij

Parochiesecretariaat
(Markt 17, 4901 EP Oosterhout)

Telefoon 0162 – 432339