Redactieraad

Redactieraad
Onze parochie kent een Redactieraad. Deze raad adviseert het parochiebestuur op het gebied van communicatie. Waar mogelijk voert hij ook uit. De raad stelde een communicatieplan op en maakte huisstijlbeleid. Communicatie kent vele uitingen. Zo heeft de parochie een website en een parochieblad dat viermaal per jaar verschijnt. Maar uiteraard zijn er ook kanselberichten, brieven en persberichten. De Redactieraad startte in mei 2019. Stap voor stap komen alle communicatie-uitingen aan bod. Het doel is een herkenbare, professionele en prettig leesbare stijl te gebruiken.

Leden
Natascha Bakx
Maarten Beljaars (webmaster)
Jan Brouwers
Diaken Peter Hoefnagels
Gerard Peeters

Website
De website bestaat uit drie kolommen. De linkerkolom is de vieringenkalender. Daarin kunt u alle vieringen binnen onze parochie vinden. De middelste kolom bevat alle nieuws van de H. Catharinaparochie. De rechterkolom bestaat uit een agenda, waarin activiteiten van onze parochie en andere geloofsgerelateerde activiteiten staan.

U kunt ons helpen door nieuws of activiteiten bij ons aan te melden, zodat wij deze, waar mogelijk, kunnen opnemen. U bereikt ons via: communicatie@catharina-parochie.nl.

Parochieblad
Het parochieblad heeft een eigen redactie, die nauw samenwerkt met de Redactieraad. Klik hier voor meer informatie over het parochieblad.

 

Reacties zijn gesloten.