Kindernevendienst Basiliek St. Jan

Ook in het schooljaar 2019/2020 zijn er weer kindernevendiensten in de Basiliek St. Jan. Vaak zijn er nieuwe gezichtjes te verwelkomen, maar er zijn ook steeds meer kinderen die regelmatig de kindernevendienst bijwonen. Voornamelijk iedere laatste zondag van de maand én op speciale feestdagen om 10.00 uur. Hieronder staan de data.

Kinderen gaan in het begin van de viering naar een eigen ruimte om daar op een ongedwongen, leuke manier bezig te zijn met Bijbelverhalen en het katholieke geloof. Terug in de kerk bidden zij samen met de voorganger rond het altaar het Onzevader. De data voor de komende periode:
Woensdag 25 december: Kerstmis
Zondag 5 januari: Driekoningen
Zondag 26 januari
Zondag 23 februari
Zondag 5 april: Palmzondag
Zondag 12 april: Pasen
Zondag 26 april
Zondag 31 mei: Pinksteren
Zondag 21 juni

Om het nog aantrekkelijker te maken voor kinderen om te komen, maar ook om te zorgen dat de kinderen thuis over het geloof praten, heeft de werkgroep van de kindernevendiensten een spaarsysteem ontworpen, waarbij kinderen kunnen sparen voor kleine, geloofsgebonden, cadeaus zoals een sleutelhanger, een puntenslijper of een zelfontworpen poster met het Onzevader erop. En er zijn nog veel meer leuke cadeaus, afhankelijk van het aantal keren dat de kinderen komen. Wij hopen op veel enthousiasme!

Contactpersoon voor de kindernevendiensten in de Basiliek St. Jan is Esther Jansen; e-mail: basilieksintjan@catharina-parochie.