Huwelijk

Jezus en de Schriftgeleerde zijn het eens, het drievoudige gebod van de liefde is het hoogste gebod. God liefhebben, je naaste en jezelf. Bij de middelste van die drie plaatst onze Kerk een sacrament, dat van het huwelijk. Een heilig teken: twee mensen die elkaar in trouw liefde beloven, daar is de Allerhoogste dichtbij
met zijn bezegeling, met zijn genade.

Jonge mensen, die hun liefde voor elkaar willen bezegelen voor zichzelf, voor hun families, voor de kerkgemeen-schap en voor de Allerhoogste zelf, zijn in onze parochie van harte welkom. Wij hebben een mooi ritueel bij hun huwelijk, een voorbereiding op maat die er aan vooraf gaat en de uitnodiging bij de kerk betrokken te blijven.

Ook als het bij jullie allemaal wat anders is dan bij een ander, benader ons maar. Samen zoeken we naar goede mogelijkheden.

Lees verder voor het aanmelden van een Huwelijk