Basiliek Sint Jan

Activiteiten Basiliek Sint Jan

De tijden van de vieringen in de basiliek vindt u in de agenda van deze website.
Hier kunt u lezen over andere activiteiten binnen de basiliek

Basiliek van de H. Johannes de Doper
4901 EP Oosterhout

Bereikbaarheid
Het secretariaat van de basiliek is van maandag t/m vrijdag tussen 9u en 12u telefonisch bereikbaar via 06-11360162 en altijd via email: secretariaat@basilieksintjan.nl.
Voor dringende gevallen waarbij een priester nodig is, neemt u contact op met het bereikbaarheidsdienst van de Catharinaparochie tel. 0162-453574.

Openstelling Basiliek
De basiliek is in de zomermaanden wekelijks geopend voor publiek van woensdag t/m zaterdag van 14.00u - 16.00u.

Kerkmuziek
In de liturgie van de basiliek speelt hoogwaardige kerkmuziek een belangrijke rol. Voor meer informatie over de musici en koren die in de basiliek actief zijn en over de muziek die tijdens de vieringen gezongen wordt, zie www.basiliekoosterhout.nl

Concerten
In de basiliek vinden regelmatig concerten plaats rondom de monumentale orgels. Voor meer info hierover: www.stichtingludens.nl

Het opgeven van misintenties
U kunt telefonisch of per email misintenties opgeven via het secretariaat (zie boven). In de basiliek liggen ook voorgedrukte enveloppen die u hiervoor kunt gebruiken. Deze kunt u in de brievenbus van de pastorie (Markt 17) stoppen.