H. Antonius

Activiteiten H. Antonius

Sfeervol Antoniusfeest in de kerkzaal

Op zaterdag 16 juni a.s. wordt de naamdag [13 juni] van onze patroonheilige Antonius van Padua weer groots gevierd. Dit gebeurt alweer voor de 24e keer op rij. Voor de tweede keer vindt deze gebeurtenis plaats in de kerkzaal van Antoniushuis ‘De Vinder’, Sint-Vincentiusstraat 113 A te Oosterhout.

De viering van Woord en Gebed begint om 17.00 uur. Diaken Stefan Lange gaat voor in deze viering en zegent de Antoniusbroodjes.

Het Gemengd Antoniuskoor draagt zorg voor de gezangen tijdens de viering.

U bent van harte welkom in de Antoniuskerkzaal en vergeet niet om na afloop van de viering een Antoniusbroodje mee te nemen. Want Antoniusbroodjes zijn bestemd om ‘door te geven’ aan mensen waarvan wij vinden dat ze die nodig hebben, die best een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Dit in navolging van Sint-Antonius.

Vieringen Antoniuskern in juli 2018

Op de woensdagochtenden om 9.00u in de Vinder

Inloophuis De Vinder open op ZONDAG 15 juli

Het Oosterhoutse Inloophuis De Vinder, naast de St. Antoniuskerk, is zondag (zoals elke derde zondag van de maand) van 14.00 tot 16.30 uur geopend.

Doordeweeks is het elke maandag, woensdag en vrijdag open van 10.00 uur tot 12.00 uur. Mensen die verlegen zitten om een praatje of gewoon met anderen stil willen zijn met een gratis kopje koffie of thee, zijn van harte welkom.

Met de Oosterhoutse kermis is het Inloophuis geopend, ook op zondag 19 augustus.