Actie Kerkbalans

De kerk. Wat betekent die voor u?

Is het een plek waar u een kaarsje aansteekt of waar u God zoekt? Een plek waar u gelijkgestemden ontmoet, uw zorgen deelt of naar anderen omkijkt? Waar u tijd vindt om te bidden en te bezinnen en kunt groeien in geloof?

De Catharinaparochie is een gastvrije geloofsgemeenschap en bouwt aan vele mooie initiatieven in onze missionaire parochie.

Wij gaan ervoor, we gaan erop uit!

Het pastoraal team begeleidt tieners, jongeren en jonge gezinnen op hun geloofspad en biedt een luisterend oor aan mensen die dat nodig hebben. We organiseren avonden waarop we met elkaar aan de hand van het evangelie, praten over de boodschap van Jezus en wat dat betekent voor ieder van ons. Ook bieden we daadwerkelijk hulp aan degenen die dat nodig hebben, denk o.a. aan de kledingbeurs.

Helaas ontkomen we niet aan de kosten die onze werkzaamheden en plaatsen van ontmoeting met zich meebrengen. Mogen wij een beroep op u doen?

Op de website vindt u bij Algemeen/Financiën/Parochiebijdrage hoe u kunt bijdragen.

Hartelijk dank!

Reacties zijn gesloten.