Actuele informatie 26 januari 2023

KERKBERICHTEN H. CATHARINAPAROCHIE 26 januari 2023

H. Antonius/De Vinder Kerkzaal
Donderdag 26 januari, 19.00 uur, Eucharistieviering, pastoor J. van Velthoven m.m.v. Antoniuszangers
Misintentie: Jos Zwetsloot
Donderdag 2 februari, 19.00 uur, Eucharistieviering, Maria Lichtmis, pastoor J. van Velthoven m.m.v. Antoniuszangers
Vanaf 1 februari elke woensdag Rozenhoedje bidden in de Antoniuszaal.
Inloophuis De Vinder is open van 10.00 tot 11.30 uur

Basiliek St. Jan
Vrijdag 27 januari, 9.00 uur, Eucharistieviering, pastoor J. van Velthoven
Misintentie: Voor roepingen tot het priesterschap, diaconaat en het religieuze leven
Vrijdag 27 januari, 19.30 uur, Stad in stilte
Zondag 29 januari, 11.00 uur, Eucharistieviering, H. Akkermans pr. emeritus en diaken P. Hoefnagels m.m.v. Mannenkoor Basiliek
Misintenties: ouders V.d. Velde-Dits, ouders Groen en ouders Soeters en overleden broers en zussen, uit dankbaarheid voor 50-jarig huwelijk
U kunt de viering live volgen via https://www.youtube.com/@basilieksintjanoosterhout
Dinsdagmiddag om 15.00 uur Rozenkrans bidden

H. Cornelius/Den Heuvel Den Hout
Zaterdag 28 januari, 19.00 uur, Woord en Communie, diaken P. Hoefnagels, m.m.v. St. Caecilia
Misintenties: Petrus Rombouts e.v. Petronella Hermans, Francisca Veroude e.v. Petrus Rombouts.
Donderdag, 10.00 uur weekviering waarna koffie

H. Johannes de Doper, Oosteind
Zaterdag 28 januari, 19.00 uur, Woord en Communie, voorganger J. Schoenmakers

H. Marcoen, Dorst
Zondag 29 januari, 9.30 uur, Eucharistieviering, voorganger H. Akkermans pr. emeritus m.m.v. Gemengd koor Marcoen

Verrijzenis
Zondag 29 januari, 9.30 uur, Woord en Communie, diaken P. Hoefnagels
Woensdag, 9.30 uur weekviering
Inloop dinsdag en donderdag 9.30-11.30 uur

MEDEDELINGEN – H. Catharinaparochie

Actie Kerkbalans
De Actie Kerkbalans is gestart. De kerk. Wat betekent die voor u? Is het een plek waar u een kaarsje aansteekt of waar u God zoekt? Een plek waar u gelijkgestemden ontmoet, uw zorgen deelt of naar anderen omkijkt? Waar u tijd vindt om te bidden en te bezinnen en kunt groeien in geloof? De Catharinaparochie is een gastvrije geloofsgemeenschap en bouwt aan vele mooie initiatieven in onze missionaire parochie. Wij gaan ervoor, we gaan erop uit!
Het pastoraal team begeleidt tieners, jongeren en jonge gezinnen op hun geloofspad en biedt een luisterend oor aan mensen die dat nodig hebben. We organiseren avonden waarop we met elkaar aan de hand van het evangelie, praten over de boodschap van Jezus en wat dat betekent voor ieder van ons. Ook bieden we daadwerkelijk hulp aan degenen die dat nodig hebben, denk o.a. aan de kledingbeurs.
Helaas ontkomen we niet aan de kosten die onze werkzaamheden en plaatsen van ontmoeting met zich meebrengen. Doet u ook mee?!

Reacties zijn gesloten.