Thema-avond 20 september Vredeslezing: Ineke Bakker

Inclusief samenleven: het kan, maar het gaat niet vanzelf …

In het kader van de Vredesweek geeft ds. Ineke Bakker op maandag 20 september een lezing in het Kerkelijk centrum De Beuk naast de Vredeskerk, Rulstraat 4 in Oosterhout.
De lezing begint om 20.00 uur.

Aan de hand van concrete voorbeelden en geïnspireerd door verhalen uit het Evangelie, laat Ineke Bakker zien dat inclusief samenleven in kerk en samenleving werkelijk kan, maar dat het niet altijd vanzelf gaat. Een inspirerend verhaal voor de praktijk!

Ineke Bakker is voorzitter van het Interkerkelijk Vredesberaad (IKV) en voormalig algemeen secretaris van de Raad van Kerken in Nederland. Ze werkte de afgelopen negen jaar als directeur van Stek, de diaconale organisatie van de Protestantse Kerk in Den Haag, die het kerkasiel organiseerde.