Mini-bedevaart naar Meerseldreef

Donderdag 30 september Mini-bedevaart naar Meerseldreef

Het is intussen meer dan twee jaar geleden, dat we vanuit de Catharinparochie naar de Mariagrot Meerseldreef geweest zijn, omdat dat vanwege Corona-beperkingen niet mogelijk was.

Dit jaar kunnen we gelukkig weer de draad oppakken. 30 september vertrekken we vanuit verschillende plaatsen met de bus naar Meerseldreef, waar we bij de Mariagrot een eucharistieviering zullen hebben. Vanzelfsprekend kunt u ook op eigen gelegenheid naar Meerseldreef gaan. Vincent Schoenmakers en Peter Hoefnagels zullen dan voorgaan.

Na afloop van de viering kunnen we genieten van een heerlijke warme appelflap in café de Zevenster, naast het klooster.

Op alle kerkplekken liggen aanmeldformulieren en u wordt verzocht deze in te leveren vóór 29 augustus.

De verwachting is, dat er evenals voorgaande jaren veel animo is voor dit middagje “devoot uitgaan”.