Basiliek weer geopend voor bezichtiging

Nu de COVID-maatregelen verder versoepeld worden, zijn we heel blij dat we onze basiliek ook weer open kunnen stellen voor het publiek. Vanaf woensdag 19 mei is onze prachtige basiliek wekelijks van woensdag tot en met zaterdag tussen 14u en 16u te bezichtigen.

Foto: Sjoerd Fotografie

Op de zaterdagen in juli, augustus en begin september zal Stichting Ludens tevens Marktconcerten organiseren van 14.30 – 15.15.

Er zijn twee kerkwachten aanwezig die veel over het gebouw kunnen vertellen. Uiteraard zijn zij er ook om te zorgen dat het bezoek veilig en volgens de corona-regels verloopt. Zoals overal geldt: heeft u verkoudheidsklachten, kom dan niet. Ontsmet uw handen bij binnenkomst en houdt 1,5 meter afstand en draag een mondkapje.
U mag gewoon binnenlopen, maar bij 30 personen in de basiliek wordt u gevraagd om buiten even te wachten.

Mocht u het leuk vinden om mee te helpen als kerkwacht: nieuwe aanwas is altijd welkom!

Voor meer informatie over de openstellingen kunt u mailen met basilieksintjan@catharina-parochie.nl