Kindernevendienst in Basiliek St. Jan gaat niet door

Helaas kan de kindernevendienst niet doorgaan.

In deze kindernevendienst vertellen we de kinderen over de Bijbel, een boek dat lang geleden geschreven is. Het is een moeilijk boek dat je niet zomaar begrijpen kunt. Daar heb je uitleg bij nodig.

We praten met de kinderen van wie en op welke manier ze die uitleg kunnen krijgen.

In het evangelie van deze zondag lezen we hoe Jezus in de synagoge uitleg gaf over de bijbel. De kinderen geven aan waarom de uitleg van Jezus zo bijzonder was.

Op een speelse manier mogen ze daarna weergeven hoe de mensen in de synagoge op Jezus reageerden. We sluiten de bijeenkomst af met enkele spelletjes.

Ook als je ouders niet naar de viering gaan, ben je welkom in de kindernevendienst van 31 januari tijdens de viering van 10.00 uur in Basiliek St. Jan.

We wachten je buiten bij de kerkdeur op. Na afloop van de viering tref je je ouders weer op het kerkplein.

Hopelijk tot ziens op 31 januari!