91e verjaardag Pater van der Leest

Ter gelegenheid van zijn 91e verjaardag werd Pater Van der Leest na de viering op 20 december in de H. Marcoenkerk toegesproken door parochiaan Henny Hoedemaker, die onderstaande tekst uitsprak.
In deze tijd sturen we elkaar graag teksten en gedichten met een boodschap van troost en licht. Graag lees ik u de tekst voor die ik onlangs ontving: Er moet een ster zijn, een tekst die voor u bijzonder van toepassing is. Via de link is het gedicht te lezen.

Ik ben ook gevraagd om u namens de H. Marcoengemeenschap te feliciteren met uw 91ste verjaardag. Wij zijn blij u nog steeds in zo’n goede gezondheid met regelmaat te mogen ontmoeten.

Bij deze gelegenheid hoort een cadeautje. Een bijdrage voor uw werk in Argentinië.  We hebben dit jaar voor het eerst niet gezamenlijk koffie kunnen drinken na de vieringen. Maar wonder boven wonder heeft Onzelieveheersbeestje dit jaar het tot nu toe hoogste bedrag voor uw missiewerk bijeen gevlogen. Maar liefst tien keer uw aantal levensjaren: € 910,00.

Pater, we wensen u vredige kerstdagen en hopen u nog tot in lengte van dagen hier in de Marcoenkerk te mogen ontvangen, dank voor uw telkens weer inspirerende aanwezigheid.