Kerstspeurtocht voor kinderen en (groot)ouders

Van Antoniuskerk naar Basiliek St Jan – 24 december tot en met 3 januari

Met Kerst is iedereen op pad. Maria en Jozef waren onderweg naar Bethlehem. De herders waren op weg naar de stal. De koningen volgden het licht van de ster. In onze tijd gaan we met Kerst naar de kerk, naar je familie, op vakantie, ….. Dit jaar is dit anders. We vieren Kerstmis thuis in kleine kring. We missen familie en vrienden. We missen het gezellig dichtbij elkaar zitten. Het is zoeken naar een ander kerstgevoel. De H. Catharinaparochie probeert je daarbij te helpen. We nodigen je graag uit om de Kerstspeurtocht te lopen samen met je (groot)ouders. Ga naar buiten! Ga op pad! Speur tussen de huizen naar de betekenis van Kerstmis 2020.

Hoe werkt het?

De speurtocht loopt tussen de Antoniuskerk en de Basiliek St Jan. Je vindt een boekje met de routeomschrijving en het andere materiaal in het voorportaal van de Antoniuskerk.

Al wandelend speur je om je heen en zul je verschillende mensen ontdekken die jou iets te vertellen hebben. Uiteindelijk kom je uit bij de stal op de Markt en valt alles samen. Wil je weten wat? Ga dan tijdens de kerstdagen met elkaar op pad. Als je onderweg iedereen bent tegengekomen heb je genoeg letters verzameld om samen de betekenis van Kerstmis 2020 te ontdekken. En weet je wat leuk is! Je kunt jouw oplossing (voor 1 januari) in de brievenbus van Markt 17 stoppen. Onder de inzendingen verloten we een leuke prijs!

Voorbereiding

Je hebt niet veel nodig om te starten. Warme kleding, goede schoenen, pennen, stiften of kleurtjes en wat lekkers voor onderweg. Veel plezier!