KINDERNEVENDIENSTEN ■ HERSTART IN BASILIEK ST. JAN

In verband met het Coronavirus kwamen we een hele tijd niet bij elkaar. Op 30 augustus zijn we echter weer begonnen met onze kindernevendiensten in de basiliek tijdens de dienst van 10.00 uur. Mèt de nodige veiligheidsmaatregelen: we poetsen het interieur van het koetshuis vòòr en ná de nevendienst zorgvuldig, de begeleiders houden anderhalve meter afstand en we organiseren de start en het slot van de bijeenkomst op een andere manier: We ontvangen de kinderen buiten bij de ingang van de kerk. Samen gaan we naar het koetshuis, waar de kinderen blijven tot de viering in de kerk is afgelopen. De ouders wachten hen daarna buiten op het plein op. Zo hopen we weer veel kinderen in de basisschoolleeftijd te mogen verwelkomen op de volgende zondagen: 2020: 27 september; 25 oktober; 29 november; 25 december. 2021: 3 januari (zie ook steeds het Weekblad voor Oosterhout en o.a. Facebook). Wij zijn klaar voor een reeks gezellige en leerzame bijeenkomsten. Misschien tot gauw!

José van den Bogaart

Namens de werkgroep Kindernevendiensten