4e Alphacursus

Na twee succesvolle Alphacursussen in De Vinder èn één online Alphacursus, gaan we dit najaar met vol enthousiasme starten met de 4e Alphacursus. Op 1 september starten we om 19.30 uur de informatie-avond en kunt u meeproeven van de 1e Alphacursusavond.
Wij starten de avond met wat lekkers (een dessert) en maken kennis met elkaar tijdens een gezellig samenzijn. Daarna luisteren we naar één van onze inleiders over het thema van deze avond en genieten we aansluitend van een kopje koffie of thee. Hierna vervolgen we met een gesprek over het onderwerp met de cursisten en ronden we om 21.15 uur af.

Zo krijgt u een goede indruk wat nou precies die Alphasaus is. Die saus die het allemaal net en beetje anders maakt: Gastvrij, persoonlijk, laagdrempelig, prikkelend, verrijkend en samen!

Samen we gaan we op pad om geïnspireerd te raken door een diversiteit aan inleiders, boeiende gesprekken met de cursusleden en verdieping in uzelf èn uw geloofsleven.

U kunt zich nog inschrijven voor de informatie-avond om op dat moment te beslissen of u door wilt gaan met deze Alphacursus.

De Alphacursus najaar 2020 zal plaatsvinden op de avonden 1, 15 en 29 september, 13 en 17 oktober, 10, 17 en 24 november, 1 en 8 december. Op 14 november is dit overdag.

Als u vragen heeft, kunt u bellen met Alphavrijwilliger Natascha Bakx (06-52330957)

 

Namens Kernteam Alpha,

Natascha Bakx

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.