VinderVakantiedagen smaakt naar meer!

De allereerste drie VinderVakantiedagen zijn voorbij.
Drie ochtenden waren achttien kinderen in de Vinder aan het zingen, knutselen en spelen onder leiding van een enthousiaste groep vrijwilligers. Aan het eind van elke dag keken ze alweer uit naar de volgende VinderVakantiedag. Ze waren teleurgesteld toen het voor deze zomer afgelopen was.
De VinderVakantiedagen zijn zo succesvol geweest dat er zeker meer komen.

fotograaf: P. Hoefnagels

Myriam schrijft: Deze 3 dagen (2 dagen voor mij) van de VinderVakantiedagen waren erg leuk. We hebben het lied van “Ik heb een rivier vol van vrede, ik heb een zee vol van liefde, ik heb een fontein vol van vreugde in mijn hart” geleerd wat erg leuk was. We hebben ook de boten gemaakt die bij mij en mijn maatje stiekem nog niet af was, maar wel leuk om te maken. De spellen die we in de kerk hadden gespeeld waren ook erg leuk voor diegene met het zakdoek binden. Dat vond ik heel grappig maar ook tegelijkertijd ook wel een beetje eng. We hebben ook water-spellen gespeeld, zoals knikkers uit het water halen met je tenen. Dat vond ik een niet echt heel prettig om dat zelf te doen, maar het was wel een beetje grappig. Kort samengevat: het was erg leuk en ik hoop dat er meer van dit soort “vakantiedagen” komen omdat het leuk is en omdat de ouders een beetje bevrijd worden van hun lastige kinderen En ik bedank ook de juffen die ons hielpen waarvan ik de naam nog van weet: Eva, Ivonne, Annemiek en natuurlijk alle andere juffen waarvan ik de naam niet weet. Groetjes Miryam

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.