Opgave vormsel 2020

Zit jij in groep 8 en wil je dit schooljaar je vormsel doen? Dan is het belangrijk dat je jezelf inschrijft voor 15 september 2020. We kijken naar je uit!

Wat is het vormsel?
Bij het vormsel zet je zelf een stap op de weg van je geloof. Je maakt een keuze om de weg van het geloof die je ouders voor jou gekozen hebben zelf verder te gaan. Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. Bij het vormsel ontvang je de kracht van de Heilige Geest. Een kracht die jou helpt om je zoektocht in je geloof en in je leven te volbrengen. Een kracht die zorgt dat je stevig in je schoenen staat omdat je mag zijn wie je bent.

Hoe ziet de voorbereiding eruit?
Dit jaar is de vormselvoorbereiding vanwege Covid 19 maatwerk. Na 15 september nodigen we je samen met je ouder(s)/verzorger(s) uit voor een informatieavond. We bepalen in overleg de voorbereidingsroute. Er is een grote kans dat we aansluiten bij een andere parochie uit de buurt.

Het is belangrijk om te weten dat de voorbereiding voor kinderen én ouder(s)/verzorger(s) is.

Welke data moet ik vrijhouden?
Op 7 november is er een dag voor alle vormelingen van Bisdom Breda. Wil je dit alvast in je agenda noteren? Andere data zijn afhankelijk van de grootte van de groep vormelingen.

Aanmelden
We ontvangen je aanmelding graag per mail: info@catharina-parochie.nl of per post: Secretariaat H. Catharinaparochie, Markt 17, 4901 EP Oosterhout. Het inschrijfformulier kun je hier downloaden.

Namens Stuurgroep Vormen,

Annemiek Buijs, Pastoraal werker