Kerkwachten gezocht

Vanaf zaterdag 13 juni is onze prachtige Oosterhoutse Basiliek weer toegankelijk voor mensen die het gebouw willen bekijken. De basiliek is nu open van donderdag tot en met zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur.

fotograaf: SjoerdFotografie

Dagelijks zijn 2 kerkwachten nodig die toezicht houden en zorgen dat het bezoek veilig en volgens de coronaregels verloopt. Mensen die naar binnen willen wordt gevraagd of ze gezond zijn, ze moeten hun handen ontsmetten en 1,5 meter afstand houden en er mogen maximaal 30 mensen tegelijk binnen.

Graag zouden we de basiliek meer dagen in de week openstellen, maar hiervoor hebben we extra kerkwachten nodig. Hebt u deze zomer misschien wat meer tijd en interesse in een prachtig monumentaal gebouw als de basiliek? Geef u dan op als kerkwacht. Het kost u gemiddeld 2 uurtjes in de week.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ilse Willems; basilieksintjan@catharina-parochie.nl