Actuele informatie 26 januari 2022

Gezinsdag 12 maart
Een gezinsleven in ‘balans’ is niet altijd even eenvoudig. Zeker in coronatijden! Het viel al niet mee om alle ‘ballen in de lucht te houden’ en met alle maatregelen is het leven niet eenvoudiger geworden. Neem kinderen die online school hebben, gecombineerd met thuiswerken. Tijdens deze gezinsdag spreekt een echtpaar over: Wat is een leven in balans? Wat is innerlijke vrijheid? Welke plaats geven wij aan ons geloof? Een inspirerende en ontspannende dag voor het hele gezin.
Georganiseerd door het St. Franciscuscentrum en de H. Catharinaparochie.
Datum: 12 maart 2022 van 10.00 tot 18.00 uur
Locatie: Paulusabdij, Hoogstraat 80 Oosterhout
Deelname kost 10 euro per volwassene, kinderen gratis
Dit is inclusief een lunch en avondeten (chinees). Er is een crèche, kinder- en tienerprogramma
Info en opgave: gezinengeloof.nl/gezinsdag

De zondagsbrief van 30 januari, leven in liefde, geschreven door pastoor J. van Velthoven, leest u elders op de website.

H. Antonius/De Vinder Kerkzaal
Donderdag 27 januari geen viering
Donderdag 3 februari, 19.00 uur onder voorbehoud, Eucharistieviering, voorganger C. Maas met volkszang onder leiding van Theo Michielsen.
Het secretariaat van de Vinder is geopend van 9.00 tot 12.00 uur.
Inloophuis is open van 10.00 tot 11.30 uur

Basiliek St. Jan
Vrijdag 28 januari, 9.00 uur, voorganger J. van Velthoven
Zondag 30 januari, 11.00 uur, Eucharistieviering, voorganger J. van Velthoven, m.m.v. Capella Catharina