Draag uw steentje bij aan mozaïek Bovendonk!

Het afgelopen jaar is de huiskapel van Bovendonk geheel vernieuwd. De aankleding van de kapel is nog niet voltooid. In de kapel is een wand van 16 m2 geplaatst, waar een mozaïek komt. Bovendonk heeft een goed contact heeft met het Centro Aletti, een centrum in Rome dat zich toelegt op religieuze kunst voor de liturgische ruimte. Daarom wil dit centrum heel graag een mozaïek komen maken voor de kapel van Bovendonk.

Mozaïek van pater Rupnik sj in Krakau in het heiligdom van Johannes Paulus II. Foto: Ramon Mangold

De mozaïeken van Centro Aletti zijn zeer herkenbaar. De afgelopen twintig jaar heeft het centrum duizenden, kleine en grote, mozaïeken en fresco’s gemaakt in kerken over de gehele wereld. De mozaïeken, van de hand van pater Rupnik en zijn medewerkers, zijn te vinden in vele bekende heiligdommen zoals Lourdes, Fatima en San Giovanni Rotondo. Eén van de bekendste werken van pater Rupnik en zijn medewerkers is het ontwerp van het logo van het Heilig Jaar van Barmhartigheid. In Nederland is er nog geen werk van Centro Aletti. Bovendonk zou daarmee de eerste plek zijn. De voorbereidingen voor het mozaïek zijn inmiddels in volle gang. Ook u kunt deelnemen aan dit werk; door uw gebed of door een financiële bijdrage. Een vierkante meter kost ongeveer € 1.100. Een oproep dus: Draagt uw steentje bij!

1 steentje = € 0,05
10 steentjes = € 0,50
100 steentjes = € 5
1.000 steentjes = € 50
10.000 steentjes = € 500 euro enz.

Alle steentjes zijn welkom! U kunt uw bijdrage overmaken op rekening op IBAN NL 93 INGB 0002 5806 80 t.n.v. Stichting PDOB te Breda, o.v.v. Mozaïek huiskapel.

Wilt u meer weten over Centro Aletti, ga dan naar de website https://www.centroaletti.com/ of bekijk filmpjes over Centro Aletti op Youtube.nl genaamd: “3 minuti al Centro Aletti” en “Centro Aletti Timelapse”.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.