Kerstconcert Marcoenkoor

Vorig jaar hebben wij in aanloop naar kerst u mogen verrassen bij de kerststal (in het centrum van ons dorp) met klinkende kerstliederen. We hebben toen genoten en de harde wind getrotseerd. Dit jaar bewandelen we een ander pad richting kerst en willen wij ons inzetten om een sfeervol Kerstconcert voor (hopelijk) vele Dorstenaren neer te zetten.  

Het concert is gepland op 22 december a.s. na de zondagsviering bij de mooie kerststal in onze Marcoenkerk, rond de klok van 12.00 uur vangen wij aan. Loopt u gerust binnen, de kerkdeur is open tot ongeveer 13.30 uur. Wij zullen liederen zingen waar u heerlijk bij kunt wegdromen richting kerst, maar ook liederen waarbij wij u uitnodigen om uit volle borst mee te zingen. Vertrouwde liedjes van vroeger, maar ook wat modernere kerstliederen, onze dirigent/begeleider zorgt zoals altijd voor een klinkend programma.  

Wij hopen u te mogen verrassen, te mogen begroeten. We zorgen voor de koffie, glühwein en iets passend lekkers. Kortom wij gaan proberen u op alle manieren de kerstgedachten over te brengen.  

Recentelijk hebben wij een concert mogen verzorgen in het Dorstse verzorgingshuis Crataegus, dit proefde naar meer. Op 17 december a.s. gaan wij voor een tweede concert, nu in kerstsferen. Wij hopen op beide data, 17 en 22 december a.s., alle toehoorders te mogen laten horen hoe fijn het is om te kunnen zingen, op iedere leeftijd.  

Mocht u geen gelegenheid hebben ons kerstoptreden te bezoeken (heel jammer, u gaat echt iets missen) dan wensen wij u alvast fijne, vredige kerstdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar 2020.  

Namens alle leden van het Marcoenkoor, 

Helma Verhulst 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.