Woord onderweg

Uit de oecumene

“Woord onderweg” is inmiddels een traditie geworden waar het gaat om ontmoeting vanuit de oecumene.
Al vanaf januari 2015 komen we maandelijks een keer bij elkaar. Tot nu toe was er steeds voldoende belangstelling om deze ontmoetingen voort te zetten. Elke laatste dinsdag van de maand komen we bij elkaar in het Stiltecentrum ‘In de oude Toren’, Arendstraat 35 met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus. De eerstvolgende bijeenkomst is op dinsdag 26 november 2019 van 15.00 uur tot 16.30 uur.

We lezen een korte toegankelijke tekst over geloof en leven. Er is ruimte voor een open gesprek, om elkaar begrijpend nabij te zijn, om aandacht te hebben voor elkaar en een luisterend oor te zijn voor elkaar. Koffie en thee vormen een aangename onderbreking.

We hopen niet alleen leden van de H. Catharinaparochie en de Protestantse gemeente te ontmoeten als een gezellige kerkelijke club onder elkaar. Vooral ook buitenstaanders zijn welkom: mensen die vragende en zoekende zijn, maar niet uit zijn op antwoorden, mensen die nieuwsgierig zijn, erbij willen zijn en horen, maar met een zekere twijfel en schroom afstand bewaren.

Iedereen is van harte welkom! Maak ook anderen attent op deze ontmoetingen.

Leiding: pastor Nellie van der Made-Kortsmit en ds. Siets Nieuwenhuizen.
Data: 26 november 2019; 28 januari, 25 februari (carnaval, deze datum kan eventueel veranderen), 31 maart, 28 april en 26 mei 2020.

Voor meer informatie: 0162-454173

Total Page Visits: 54 - Today Page Visits: 1