KRO-viering Basiliek St. Jan

Zondag 22 september was er weer een mediaviering vanuit onze Basiliek St Jan. Het was weer vroeg uit de veren voor medewerkers en koorleden van onze parochie. Om 8.00 uur ‘s ochtends verzamelden voorgangers en koorleden zich in de kerk om voorafgaand aan de eucharistieviering het hele programma door te nemen. Bisschop Liesen kwam later in ons midden. De bedoeling was dat het koor zou bestaan uit deelnemers van alle parochiekernen. Helaas waren er maar enkele gastzangers, maar gelukkig kwamen zangers van het koor uit Dongen met dirigent Frans Bullens mee, om volume toe te voegen aan ons St. Janskoor. Veel werk is vooraf verzet om de bladmuziek klaar te maken, jammer dat er weinig belangstelling vanuit de overige parochiekernen was.
Bij thuiskomst kon ik desalniettemin terugkijken op een mooie viering. Hartelijk dank aan de gastzangers en niet te vergeten de dames die ook al vroeg aanwezig waren om ons tussendoor en achteraf van koffie en broodjes te voorzien.

Henny Agterberg-van Oudheusden