Grote schoonmaakdag basiliek

op zaterdag 28 september

Het schoonhouden van de basiliek is een belangrijk werk. Niet alleen omdat we graag netjes voor de dag komen op tv bijvoorbeeld of tijdens de openstellingen van de basiliek, maar het is ook het behoud van onze mooie, monumentale kerk. Goed schoonmaken voorkomt bijvoorbeeld houtworm en schimmel die onze meubels, instrumenten en beelden aantasten.

Maandelijks zijn er twee enthousiaste dames, Magda en Hanneke, die het hoognodige schoonhouden. En daar zijn we heel blij mee! Maar natuurlijk kunnen zij met tweeën lang niet alles bijhouden in zo’n groot gebouw.

Op zaterdag 28 september organiseren we daarom een ‘grote schoonmaakdag’. Van 9.00 tot uiterlijk 15.00 uur hopen we met een flinke ploeg vrijwilligers de basiliek weer eens helemaal goed aan te pakken.

Uiteraard zorgen we voor koffie, thee en een lunch. En met hoe meer mensen we zijn, hoe gezelliger het is natuurlijk!

Wilt u / wil jij meehelpen?? Opgeven kan bij Ilse Willems: mailen naar basilieksintjan@catharina-parochie.nl of bellen met 06-11360162.