Vanaf 24 april starten we weer met de openstellingen van onze prachtige basiliek!

Sjoerd Fotografie

De kerk is in principe van woensdag tot en met zaterdag geopend, tussen 14u en 16u.

Wees welkom om even binnen te lopen om de kerk te bekijken! De toegang is gratis.

We hebben een enthousiaste groep kerkwachten die aanwezig is om toezicht te houden en desgevraagd ook wat uitleg te geven over wat er te zien is in de kerk. Maar om de kerk echt elke week van woensdag tot en met zaterdag te kunnen openen, kunnen we nog wel wat hulp gebruiken!

We zoeken dus nog vrijwilligers die gemiddeld 1x per week 2 uurtjes in de kerk aanwezig willen zijn en het leuk vinden om zich een beetje te verdiepen in de geschiedenis en het interieur van de basiliek.

Heb je interesse?? Neem dan contact op met Ilse Willems via basilieksintjan@catharina-parochie.nl of 06-11360162