Vastenretraite – Vast Wel! – Vast samen, samenwerkingsproject van de Catharinaparochie en Sint-Catharinadal

Vast samen is in Oosterhout een samenwerkingsproject van de Catharinaparochie en Sint-Catharinadal

Tijd nemen voor een pas op de plaats.
Jezelf bezinnen in de tijd naar Pasen.
Op je eigen tijd.
Op de plaats die jou het beste uit komt.

Dat is de inzet van de vastenretraite zoals die al een aantal jaren wordt aangeboden.
De werkwijze is heel simpel: je meldt je aan bij de website www.ignatiaansbidden.org met je mailadres.
Dagelijks ontvang je een Bijbeltekst in je mailbox met een aantal vragen om over te mijmeren.
Daarbij kun je meedoen aan een wekelijkse bijeenkomst om je ervaringen te delen en te ervaren
dat je er niet alleen voor staat.

De bijeenkomst wordt begeleid door Stefan Lange, diaken in de Catharinaparochie.
Bij een aantal bijeenkomsten zal zuster Maria Magdalena, priorin van Sint-Catharinadal aanschuiven.
Wees welkom!

Op donderdag 28 februari is er om 19.45 u. een kennismakingbijeenkomst in de Poortkamer van Sint-Catharinadal, Kloosterdreef 3 in Oosterhout (onder de poort door meteen rechts).
De zes bijeenkomsten zijn telkens op donderdag van 19.45 u. tot 21.15 u. In maart, 7 – 14 – 21 – 28 | In april, 4 – 11
Er zijn geen kosten aan verbonden.