Kick off: 40 dagen VASTWEL op 20 februari in Mgr. Frenckencollege vanaf 19.30u tot 21.30u

Het project VASTWEL gaat over bewustwording, het is een spiegel die we voorhouden om mensen na te laten denken over zichzelf en de wereld om hen heen. Een uitdaging, zo kun je dit vast wel noemen.

Met deze mail willen we u op de hoogte brengen van het project VASTWEL en tevens uitnodigen voor de Kick off op 20 februari.
U wordt van harte uitgenodigd en uitgedaagd om, in de periode na Carnaval tot Pasen, op een eigentijdse manier met ons mee te vasten.
Maak een afspraak met jezelf en kies in welke vorm en met welk thema je aan de slag gaat.
Dit kan uiteenlopen van “minder vlees eten, minder gamen, het volgen van een dieet, tot aardiger zijn voor elkaar”.
Als je meedoet ontvang je van ons een polsbandje (van gerecycled materiaal natuurlijk) zodat we herkenbaar zijn voor elkaar.
Een polsbandje als geheugensteuntje voor jezelf en dat uitnodigt om met elkaar in gesprek te gaan.

Welkom op de Kick off!
VASTWEL – Anders bekeken
Woensdag 20 februari
Mgr. Frenckencollege Slotlaan 40, 4902 AE Oosterhout
Inloop 19.30 uur, programma van 20.00 uur tot 21.30 uur

Acht personen met een persoonlijk verhaal. Acht personen die bewust gekozen hebben voor de dingen die ze doen en de manier waarop ze dit doen. Niet alledaags, maar oprecht! Soms radicaal, maar weloverwogen!  
Leerlingen van het Mgr. Frencken College hebben tijdens hun VASTWEL-lessen de gesprekken voorbereid en Rob Schuurmans is deze avond onze gastheer.

De gasten aan tafel zijn:
Mark Buijs, burgemeester van Oosterhout | Bombast (Peter van Gils) BOMBAST, onze Oernar| Lianne van Dongen, Veterinair directeur | Martin Krijnen, spookburger| Thijs Rodenburg, ondernemer in bio-plastic | Zuster Maria Magdalena, priorin van het Sint-Catharinadal |

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.