HET VERHAAL CENTRAAL van de Catharinaparochie met op dinsdag 4 december een sinterklaasverhaal

De afgelopen drie jaargangen van HET VERHAAL CENTRAAL leverden prachtige verhalen op. Het waren verhalen verteld door en voor mensen uit onze gemeenschap. Mensen werden bijeen gebracht om over actuele thema’s / onderwerpen met elkaar in gesprek te gaan.

In de afgelopen drie jaren zijn prachtige verhalen verteld: religieuze verhalen, verhalen over kunst over de wijk kortom boeiende verhalen.

Op dinsdagavond 4 december wordt een prachtig sinterklaasverhaal verteld. En misschien is er achteraf wel een bezoek van Sinterklaas?!

Peterine Kooijmans is verhalenverteller en zij vertelt een mooi sinterklaasverhaal vertellen. Een verhaal dat geschikt is voor jong en oud. Daarom zijn deze avond ook kinderen van circa 5- circa 8 jaar heel hartelijk welkom.

En na afloop van het verhaal bestaat de kans dat de echte Sinterklaas ons een bezoek brengt.. wie zal het zeggen…  Kortom wees van harte welkom in de Verrijzeniskerk.

Het programma is als volgt:

19:15 uur Welkom met koffie/thee en koek

19:30 uur Voorlezen van een mooi sinterklaasverhaal

Ca. 19:50 uur bezoek van Sinterklaas??

Ca. 20:15 uur Afronding en naar huis

Jong en oud zijn van harte welkom op deze avond. Indien vervoer een probleem is, dan kunnen wij u ophalen en thuisbrengen. Bel of mail daarvoor de Verrijzeniskerk (T 0162-453502 / info@verrijzeniskerkoosterhout.nl).

Van harte welkom op dinsdag 4 december vanaf 19:15 uur voor koffie/thee/chocolademelk met aansluitend het verhaal in de Verrijzeniskerk (Vondellaan 43 Oosterhout).

Voor nadere informatie neem contact op met Jos Bleijlevens 06-22418816 / jos@verrijzeniskerkoosterhout.nl.