Uitnodiging: Geloofsfeest voor kinderen 2018: Welkom Thuis!

Alle kinderen tussen 7 en 12 jaar zijn dit jaar van harte uitgenodigd voor het Geloofsfeest op 30 juni 2018. Dit keer in de Onze Lieve Vrouwekerk aan de Kade in Roosendaal. Het thema is het verhaal van de verloren zoon: hij was welkom thuis bij zijn vader. Parochies kunnen als groep komen, bijvoorbeeld met de Eerste Communicanten of het kinderkoor. Vorig jaar hebben meerdere parochies dat gedaan en een moeder (begeleidster) vertelde: “we waren echt één groep en de kinderen hebben zo’n geweldige dag gehad en zoveel lol met elkaar, we komen zeker weer!” Van onze kant willen we parochies graag ter wille zijn om dit te stimuleren: bijvoorbeeld door de groep ook als één groep de dag samen te laten beleven. Ook is het mogelijk dat ouders en kinderen zich rechtstreeks opgeven.
Parochies ontvangen binnenkort een kant-en-klaar artikel en foto’s om in het parochieblad te plaatsen.

Mocht dit niet zijn binnengekomen, stuur dan een email naar: gezin@sintfranciscuscentrum.nl, ook voor al uw vragen of opmerkingen.

Meer info en opgave is mogelijk via: www.gezinengeloof.nl/feest.
.